Gudstjenestene

Hver søndag er kirkerommet pyntet og det inviteres til gudstjeneste i Voie kirke. Gudstjenesten er den samlingen i kirken vår som har den største spennvidden. Her kan den nyfødte og 100-åringen havne ved siden av hverandre.

I gudstjenesten har Guds ord en sentral plass. Vi ønsker å utfordre, og bli utfordret. Gjerne i tråd med menighetens målsetting at «Voie menighet skal være en åpen og inkluderende menighet som spesielt ønsker å satse på barne-, ungdom- og familiearbeid»  Utvilsomt er det vanskelig å favne alle i én og samme gudstjeneste – samtidig er det plass for alle i Voie menighet. Det er alltid søndagsskole eller et annet tilbud for barna.  Og vi ønsker at unge og voksne skal gå gladere og litt rikere hjem fra gudstjeneste enn da de kom.

Vi vil skape gudstjenester som utfordrer deg som et helt menneske. Derfor utfordrer vi deg gjerne - enten du bruker gudstjenestene vi har i dag eller ikke - til å gi uttrykk for dine meninger og dine ønsker. Og vi understreker at til gudstjenestene i Voie er alle velkommen!