KIRKESKOLE FOR 6-ÅRINGENE

Velkommen til 6-årsskolen

6-årsskolen avholdes i februar/mars. Den er for barn som begynner på skolen til høsten. I løpet av fire samlinger på nyåret får barna høre, gjøre, forme, undre seg, synge og leke sammen. 6-årsskolen avsluttes med Karnevalsgudstjeneste sammen med hele menigheten. Her får de også utdelt boka vi bruker under samlingene «Tre i et tre».

I «Tre i et tre» møter vi Erlend, Stian og Tuva, som alle er 6 år. Både på skolen og i kirka hører de fortellinger fra Bibelen. Det gir dem mye å tenke på og snakke om i det hemmelige treet. Og disse opplevelsene og undringene skal 6-åringene få være med på. Det blir litt å bite i på samlingene, og så er det alltid en aktivitet og noe å ta med seg hjem.

Det er flott at en voksen kommer med sammen med barnet – og det blir naturligvis litt kaffe til dere i løpet av samlingen, og noen opplevelser som dere kan ta med dere sammen kan ta med dere hjem.

Har du venner som ikke har mottatt invitasjon fra oss, er de hjertelig velkommen til å melde seg på!

Opplegget er en del av Voie kirke sin trosopplæring for alle som bor i området og er døpt i Den norske kirke. Spesialinnbydelse sendes ut til alle medlemmer, men alle er hjertelig velkommen, uansett tro og menighetstilknytning.

Arrangør: Voie kirkes trosoppæringsarbeid, Min kirke - Min tro

Velkommen til 6-års skolen!