Sykkeltur til Skallerup

Det blir også i år sykkeltur til Skallerup Klit! Dette har vært en veldig populær tur de siste årene, så her er det bare å melde seg på! Turen er for 8. klassinger (fra høsten) og oppover.

Følg denne linken for påmelding:

Det holder altså ikke å stå som deltaker her på Facebook.

Vi reiser med SuperSpeed fra Kristiansand klokka 08.00 fredag 7. september, og er hjemme igjen rundt 15:30 søndag 9. september.

Turen koster 1750 kr, som inkluderer båtreise tur-retur, to overnattinger i hytter på Skallerup Klit, fri adgang til badeland, diverse felles aktiviteter (f.eks. bowling, minigolf eller tur til Lønstrup) og mat.

Påmeldings/avmeldings-frist er satt til den 1. August.

Merk betalingen med "Sykkeltur + navn" til kontonr: 3000.07.70058 (Voie menighet).
Du kan også betale på vipps til Voie Kirke, #116994, under fanen "Sykkeltur 2018".
Når betaling er utført, ta skjermbilde og send bekreftelse til 95 93 40 97.

I utgangspunktet har vi ca. 50 plasser på turen, og det er førstemann til mølla som får plass.

Nærmere informasjon om turen kommer når turen nærmer seg. Har du spørsmål etter å ha lest gjennom hele beskrivelsen? Fyr løs!

NB: Prisen har i år økt grunnet prisøkning hos Skallerup Klit samt en svak kronekurs, noe vi dessverre ikke kan gjøre så mye med.