«Vårspretten»

Vårspretten

Vi i Voie kirke inviterer alle dere som går på 2. trinn til VÅRFEST. Tilbudet kjøres en ettermiddag i nærheten av pinsa.

På Vårspretten feirer vi kirkebursdag! Vi spiser pølser, har natursti og hører om hva som skjedde i pinsen da disiplene fikk Den Hellige Ånd, og hva det betyr for oss i dag.

Kirkens trosopplæring «Størst av alt»

I dåpshandlingen leser vi fra Bibelen om «å lære å kjenne» troen. Dette ønsker menigheten å bidra til, sammen med de som har ansvar for oppdragelsen for barnet. Derfor har kirken tilbud om trosopplæring for barn og unge fra 0-18 år. Vårspretten for  2. trinn er en del av Voie kirkes trosopplæringstilbud.

Ta kontakt med oss hvis ditt barn har behov for spesiell tilrettelegging, så vil vi sammen med dere finne en god måte å gjøre dette på.

Invitasjonen sendes til alle barn som fyller 8 år i 2020, som er døpt eller har foreldre som er medlem i Den norske kirke og som bor i Voie. Men alle er hjertelig velkommen, uavhengig av dåp eller medlemskap.

Har du venner som ikke har mottatt invitasjon fra oss, er de hjertelig velkommen til å melde seg på!

Opplegget er en del av Voie kirke sin trosopplæring for alle som bor i området og er døpt i Den norske kirke. Spesialinnbydelse sendes ut til alle medlemmer, men alle er hjertelig velkommen, uansett tro og menighetstilknytning.

Arrangør: Voie kirkes trosoppæringsarbeid, Min kirke - Min tro