KONFIRMANT 2018

Begynner du på 9. trinn høsten 2017?
Da kan vi tilby deg et spennende år som konfirmant i Voie menighet.

Et konfirmantår er et minne for resten av livet: Du får gode opplevelser sammen med gamle og nye venner, utvikler deg selv og lærer mer om hvem du er og hva du tror på.

Som Voie-konfirmant får du blant annet dette:

- Kick off – oppstart av konfirmantåret med masse aktiviteter og overnatting i kirka fredag 13. – lørdag 14. oktober 2017

- KRIK konfirmantopplegg (nytt av året!): En god blanding av idrett, aktivitet, friluftsliv og undervisning.

Samlingene starter med varm mat, og   er som oftest rett etter skoletid ca. en-to onsdager i måneden

- Hjemmegrupper - sosialt, snakke, stille spørsmål

- Sommerleir på Havglimt leirsted i idylliske Blindleia, ei uke med sol, bading og masse aktiviteter 6. – 10. august 2018

- Høytidelig og fin konfirmasjonsgudstjeneste lørdag 25. august 2018

Meld deg på som konfirmant 2017/2018 her

Påmelding snarest.

Noe du lurer på?

Har du spørsmål, kontakt Voie kirke på tlf. 38 19 68 20

Du kan også skrive til: synnove.kvervavik.vatne@kristiansand.kommune.no

www.konfirmant.no kan du lese mer om hva det er å være konfirmant

Hva sier tidligere konfirmanter?

Dominika (konfirmant 2016)

«Det var så mye ekstremt bra med å være konfirmant i Voie, men det beste var ungdomslederne og alle arrangementene som skjedde under den tiden. Det beste minnet fra konfirmasjonstiden var uten tvil Havglimt. Det er noe man virkelig ikke vil gå glipp av.»

Adrian (konfirmant 2016)

«Jeg syns det beste med å være konfirmant må være at alle sammen fikk en sjanse til å prate med hverandre, spesielt dem som ikke hadde pratet så mye sammen før. Jeg syns også at lederne gjorde en god jobb på Havglimt, tror ikke det var noen som følte seg utenfor. Det jeg husker best, må være Havglimt eller hjemmegruppa. Jeg syns det var veldig gøy.»

Norunn (konfirmant 2016)

«Jeg satte veldig pris på det sosiale i konfirmasjonsgruppen og sammen med resten av menigheten. Jeg synes også undervisningsmetodene var helt fantastiske.  Undervisningen i skogen om forfølgelse var helt super. Jeg likte også maten etter skolen.»