Voie Soul Kids & Children

Voie Soul Kids & Children samles til øvelse hver tirsdag, bortsett fra Supertirsdagene, da opptrer korene på samlingene

Øvelsene våre:

Voie Soul Kids & Children (5 år - 7.trinn) øver fra kl.17:30-18:30

På hver øvelse har vi en liten pause med noe å bite i - litt åndelig og sosialt påfyll er også en viktig del av fellesskapet.

Supertirsdag

Kl 16:30 -17.30: Middagsservering m/kaffe

Kl 17:30 - 18:00: Storsamling i kirkerommet, minikonsert med Voie Soul Kids

Gudstjeneste 3-i-1.

Korene deltar på gudstjenesten i kirka. Gudstjeneste – Søndagsskole – Varmt måltid sammen etterpå ala «Tallaksen».

NB. Vi møtes kl. 10.30 for å synge gjennom sangene og ha en kort lydprøve.

Facebookgruppe

Bli med i vår egen Facebook-gruppe for foreldrene. «Voie Soul Children – Foreldre».

Medlemskontingent

100 kr pr semester. Betal med vipps,  «Voie kirke, Voie Soul Children, Høst 2019».

Meld deg inn i Voie Solul Children her

Korets dirigent: Malene Hodnemyr Kristiansen.

Korets pianist: Jan Erik Tallaksen

Crew

Noen foreldre som har tatt på seg ulike oppgaver. Her er plass for flere å delta.

Soul Children-bevegelsen har en egen visjon:

«Å vinne og bevare unge for Jesus Kristus gjennom sang og musikk de kjenner seg igjen i».

Soul Children er en landsomfattende korbevegelse som startet her i Norge i 2001 og har nå over 200 kor i Norge og 100 kor i utlandet. Det er et spennende kor konsept med og god og spennende musikk for barn og unge .Som foreldre/foresatt har du, om du vil, mulighet til å bli med i korenes Crew - det er en fin måte og være engasjert på og en fin måte og bli kjent med andre foreldre på!