Ungdomshelg i Voie kirke

Endelig er det tid for årets Ungdomshelg i Voie kirke! I år igjen kjører vi på med en helg fylt med sosial hygge med det glade budskap som utgangspunkt. Vi håper du og dine venner finner frem og tar del i den gode stemninga Voie har å by på denne helga i november. Årets program er spekket med godbiter, og vi både håper og tror at det i år skal være noe for alle og enhver. Morten Abrahamsen taler på møtet begge dagene, og Voie Lovsangsteam står for lovsangen.

Fredag:
19:00 - Kveldsmøte m/Morten Abrahamsen, Convoy deltar, lovsangsteamet synger og spiller, dansecrewet 4 GOD fra Flekkerøy deltar, film ++
20:15 - Kjellerkafé med amerikansk auksjon og god mat ++
21:30 - TBA

Lørdag:
11:00 - "Waffle Cup 2018" (fotball, i Torkelsmyrhallen).
19:00 - Kveldsmøte m/Morten Abrahamsen, dansecrewet 4 GOD fra Flekkerøy deltar, lovsangsteamet synger og spiller, film ++
20:15 - Kjellerkafé med god mat og god stemning ++
21:30 - VOIE SUPERSHOW

Søndag:
18:00 – Gudstjeneste m/Gunnar Trægde Pedersen. Convoy og lovsangsteamet deltar.
19.00 - kirkecola