6-årsskolen 2020

Velkommen til 6-årsskolen

6-årsskolen er tre ettermiddagssamlinger, og avsluttes med en gudstjeneste sammen med hele menigheten. I løpet av disse ettermiddagene vil barna oppleve troen vår gjennom å høre, gjøre, se, synge og undre seg sammen. 6-årsskolen avsluttes sammen med hele menigheten, med 3i1 gudstjeneste – en gudstjeneste tilrettelagt for både barn, ungdom og voksne. På gudstjenesten vil 6-åringene være med å delta og få utdelt boka som har vært brukt i samlingene.

Vi i Voie kirke ønsker at du skal bli mer kjent med hva den kristne tro og Bibelen handler om, om hvem og hva som møter oss i denne spennende boka. Opplegget er en del av Voie kirke sin trosopplæring for alle som bor i området og er døpt i Den norske kirke, men ansett tro og menighetstilknytning er alle hjertelig velkommen.

Meld deg på, og spør med andre du kjenner – håper vi sees.

Torsdagene 6.2., 13.2., 27.2., kl.17-18.30

Gudstjeneste 1.3., kl.11.00